Zeer overzichtelijke webwinkel

vloerkleden24Ongeveer een maand geleden heb ik bij dit bedrijf een nieuwe vloerkleed gekocht. Toen ik een kijkje nam op de webwinkel van hun, had ik een uitgebreide keuze uit verschillende soorten kleuren en maten. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het staat erop. Uiteindelijk heb ik voor een zwarte gekozen, omdat dat goed past bij mijn nieuwe interieur. Het vloerkleed was in de aanbieding en daarom was die erg voordelig. Ook zonder aanbiedingen is dit bedrijf zeer voordelig. Het is daarom ook echt een aanrader om eens te kijken op de website.

Een uitstekende service.

como_6600_vloerkleed_blauw_rlbm

Toen ik het vloerkleed ging bestellen werd ik goed geholpen. Het bestellen ging online, maar daarbij had ik wel de nodige informatie nodig en advies. Daarom had ik telefonisch contact opgenomen en de mevrouw aan de telefoon hielp me heel goed. Na een fijn telefoongesprek had ik hem besteld en ook dat was goed geregeld. Heel veilig en overzichtelijk. In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten voordat ze hem kwamen bezorgen. Ze beschikken dus over een uitstekende service. Ben jij ook opzoek naar een nieuwe deurmat, vloerkleed of inloopmat of kokosmatten dan zit je hier goed. Kijk snel op de webwinkel van hun en dan ben ik ervan overtuigd dat je zult slagen.