Super tevreden met mijn nieuwe E-sigaret

Al jaren probeer ik te stoppen met roken en het is zo vreselijk moeilijk! Mijn nieuwe vriend gebruikte al een tijdje een E-smoker. Hij vertelde me hoe makkelijk het is om je nicotine gebruik af te bouwen. Ik heb enkele keren de zijne gebruikt en ik kan niet anders dan positief zijn. Ondertussen heb ik zelf een E-sigaret gekocht en het heeft niks dan voordelen. Na een week kon ik de hoeveelheid nicotine al afbouwen en ik hoop al snel zonder nicotine te roken.

E-sigaret

Veel keuze in smaakjes en geurtjes

Ik was erg verbaasd over de grote diversiteit aan smaakjes die je kan bestellen. Er zijn fruitsmaakjes, munt smaakjes en zelfs tabak smaakjes. Ik heb er ondertussen al een heleboel getest en ze hebben allemaal wel wat. Toen ik nog gewone sigaretten rookte, was ik helemaal geen fan van munt, maar met de E-sigaret kan ik de menthol smaak zeker wel appreciëren. Momenteel gebruik ik de Smok Aio E-smoker en ik vind het de beste. Tijdens het online shoppen, had ik natuurlijk meteen een heleboel E-liquids bij besteld zodat ik ze allemaal een keertje kon proberen. Momenteel gebruik ik voornamelijk de Donkey Juice smaakjes. Die vind ik de lekkerste en je hebt zoveel keuze aan smaakjes dat het je weken duurt voor je ze allemaal hebt geprobeerd. Als je wil stoppen met roken of je nicotinegebruik wil afbouwen, dan zou ik je zeker de Smok Aio E-sigaret aanraden!

E-sigaret