Magento 2 SAP online programma

111Veel mensen gebruiken sinds kort Magento 2 SAP. Dit is een programma waar je een eigen website mee kunt maken en beheren. Voor jongeren is dit erg interessant als ze bijvoorbeeld een eigen webshop willen maken. Je kunt met dit programma door middel van simpel stappen te volgen een uitgebreide website neerzetten met alles er op en er aan. Ze hebben namelijk pakketten die je kunt installeren waardoor je alles bij de hand hebt.11

Hoe ben ik hier op gekomen?

Dit programma ben ik tegengekomen toen ik afgelopen week op bezoek was bij een oud collega van mij. We hadden afgesproken eens bij te praten. Aangezien hij niet meer bij mij werkte vroeg ik me af waar hij dan de kost mee verdiende. Zo begon hij heel trots over zijn eigen bedrijf dij hij heeft opgestart. Hij liet het zien het was een hele mooie webshop met allerlei kleding. Aangezien het er zo mooi uitzag vroeg ik me af hoe hij dit heeft gerealiseerd en zo vertelde hij mijn over Magento 2 SAP.

Hier wilde ik meer over weten

Toen ik thuis kwam wilde ik meteen meer over dit programma weten. Vandaar dat ik forums ben af gegaan en overal waren mensen zeer positief. Als jij dus van plan bent om een eigen website te maken dan raad ik je dit programma zeker aan. Het is ook nog eens niet duur bekijk de website maar.