Leuke Ecco schoenen gevonden!

Ook de man heeft wel eens nieuwe schoenen nodig. Al ga ik niet zo vaak naar de stad om te shoppen als dat mijn vrouw doet maar goed…. Afgelopen week had ik namelijk nieuwe schoenen nodig, echter baalde ik als een stekker dat ik het in de stad maar niet kon vinden. Persoonlijk hou ik er al niet van om te winkel, maar soms moet het er een keer van komen toch? Ik had ervoor gekozen om bij thuiskomst verder op het internet te zoeken naar nieuwe schoenen. De schoenen die ik had waren niet bepaald meer geschikt om ze nog te dragen aangezien de zool er praktisch onderuit hangt. Hier moest ik nieuwe schoenen voor hebben, echter draag ik alleen maar Ecco schoenen. Deze schoenen blijven altijd lekker lopen, ook al gaan ze naar een paar jaar kapot!

ecco__214603-50595__main-150

Online gezocht

Zo ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop dat Ecco te vinden. Dit leidde mij dan ook naar de website van Merkschoenenwinkel! Hier hebben ze gewoon de Ecco’s voor een zeer betaalbare prijs. Deze prijs kon ik gewoonweg niet laten schieten waardoor ik verder op deze website ben gaan zoeken. Uiteindelijk moest ik zelfs kiezen tussen twee paar schoenen, ja je leest het goed! Het feit dat ik het lastig vond om te moeten kiezen uit deze paar schoenen heeft mij doen beseffen dat ik ze gewoon allebei moest bestellen. Alsnog aantrekkelijke lage kosten en niet te vergeten hun snelle levering! 

ecco__267573-53859__main-150