Het bestellen van zelfklevende stickers

label-flexoZonder dat u er enig benul bij hebt, worden we dagelijks geconfronteerd met zelfklevende stickers in allerlei soorten en vormen. U hoeft maar even naar de supermarkt te gaan, naar de bouwmarkt of gewoon een kijkje nemen in uw eigen voorraadkast. Overal zien we wel zelfklevende stickers. Waaruit bestaat een zelfklevende sticker nu eigenlijk en hoe weet u welke type sticker aansluit bij uw bedrijf??

Het materiaal van de sticker vormt de basis van elk etiket. Men kan hierbij kiezen uit materialen zoals papier, kunststof, thermisch of een van de vele andere materialen. Naast een type materiaal die aansluit bij uw producten is de belijming van de sticker ook uitermate belangrijk. Ook deze is in verschillende soorten te verkrijgen. Afhankelijk van de situatie waarin de stickers zullen verkeren, zal ook de kleefkracht aangepast worden. Stickers voor bijvoorbeeld vochtige ruimtes hebben een ander soort belijming als stickers voor in droge, warme ruimtes. Naast het materiaal en de belijming is ook het front materiaal belangrijk. Hiermee wordt de uitstraling van het etiket bedoeld zoals de informatie die vermeld wordt maar misschien nog belangrijker, de afwerking. De stickers worden afgewerkt met een vernis, laminaat of perforatie zodat de kwaliteit van de sticker behouden blijft. Ze moeten in iedere situatie goed leesbaar zijn. De afwerking zal dan ook per situatie verschillen.

label-blanco

Bestellen van zelfklevende stickers

U wilt stickers bestellen maar u bent niet bekend met de mogelijke toepassingen die nodig zijn voor uw stickers? Dan kan Megaflex in Bladel u hierin adviseren. Megaflex is producent van topkwaliteit stickers en levert al vanaf 1996 stickers aan bedrijven in verschillende branches, in zowel binnen- als buitenland. Denk hierbij aan bedrijven in de voedselindustrie, chemie, cosmetica en logistiek. Wij voorzien u graag van het juiste advies en kunt, indien gewenst onze kwaliteit van te voren uitproberen. Vraag enkele proefmonsters aan zodat u een beter beeld krijgt van onze producten en zo besluit welk type sticker aansluit bij u werk. Bent u tevreden over onze kwaliteit, vraag dan vrijblijvende een offerte op maat aan.