Boxspring

Heb je interesse in een mooie nieuwe boxspring? Kijk eens op de webshop van boxspring.nl of neem eens een kijkje in de winkel. Je kunt het design van een boxspring geheel zelf bepalen, door middel van een ruime keus aan kleuren, stoffen en poten. Daarnaast kun je zelf het model boxspring bepalen en de keuze maken of je een hoofd of voetenbord aan het bed zou willen hebben.

panna-elektr_niet-opgemaakt_1Een boxspring kan je in zijn geheel samenstellen naar eigen persoonlijke voorkeur. Er wordt rekening gehouden met je slaappositie, of je nu op je rug of juist op je zei ligt, het maakt niks uit want ze hebben voor ieder wat wils. De boxspring zal op je afgestemd worden op basis van de volgende onderdelen. De box, het matras en het topmatras.

boxspring-narvik-plaid_2Zo heeft een bepaalde boxspring bijvoorbeeld meer druk verdelers, waardoor de druk op de box beter verdeeld word en de box beter kan koelen. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, deze geeft je het voordeel om gemakkelijker in het bed te stappen of om ‘s avonds gemakkelijker in bed te liggen, tijdens bijvoorbeeld tv kijken. Naast de box heeft de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras ook erg veel invloed op het slaapcomfort.

Heb jij interesse in een complete boxspring die je geheel zelf samen kunt stellen? Neem dan eens een kijkje op de website Boxspring.nl. Wanneer je liever een persoonlijk bezoek op prijs stelt, kun je ook een bezoek doen aan de winkel . Het personeel staat ten alle tijden klaar om je te adviseren en om je meer algemene informatie bij te brengen over boxsprings